Zagreb razmišlja o Mađaru Katzirzu - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Zagreb razmišlja o Mađaru Katzirzu

Zagreb razmišlja o Mađaru Katzirzu

0 komentar

 Dok je Tonči Valčić razmišljao ostati ili otići, Zagreb je istovremeno radio na zamjeni. Mada kvalitetom ne bi bila ista razina, ali u rezervi je bio mađarski reprezentativac i član Pick Szegeda David Katzirz (31/195/100).

Valčić je pak dogovorio suradnju na još dvije godine, ostaje u metropoli, ali u Zagrebu i dalje razmišljaju i vagaju oko Mađara kojem sa Szegedom ugovor istječe na kraju tekuće sezone.

Katzirz igra na poziciji lijevog beka, gdje trener Obrvan ima Valčića i Gojuna, po potrebama Špilera i Balića. Mađar bi dakle trebao biti neki osigurač, može odigrati i obranu, mada je upitno koliko kvalitetno s obzirom da je u posljednje vrijeme imao problema s leđima.

Na SP-u u Švedskoj je odigrao u 9 utakmica 2 sata i 34 minuta, zabio 8 od 22 šuta (3/14 sa 9m). Ove sezone u regularnom dijelu mađarskog prvenstva u 23 utakmice na prosjeku od 4.17 golova.

Katzirz i pivot Anić iz Gummersbacha su za sada najspominjaniji dolasci uoči sljedeće sezone. Posao oko Anića je osobno preuzeo na sebe Zoran Gobac, dobar prijatelj s Anićevim ocem Željkom i u narednim danima bi možda moglo biti nešto više oko svega.

M.K

photo: telesport.hu

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball