Zlatko Horvat se vratio kući! - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Zlatko Horvat se vratio kući!

Zlatko Horvat se vratio kući!

zika.bogdanovic
0 komentar

Zlatko Horvat se vratio u RK Zagreb.

Legendarno desno krilo hrvatskog šampiona pojačalo je konkurenciju četiri godine po odlasku iz matičnog kluba u kome je proveo 18 sezona od 2002. do 2020.

Kratko je nekadašnji hrvatski reprezentativac bio deo skopskog Metalurga, a onda ga je profesionalni put odveo u mađarski Dabaš gde se skrasio sve do povratka kući.

„Drago mi je da se sve tako brzo odvilo i da su sve strane zadovoljene. Nadam se da ću biti u prilici što prije pomoći dečkima. Drago mi je da vidim koliko navijačima znači moj povratak, ali i da nije došlo do toga ovi su dečki apsolutno zaslužili da Arena Zagreb u četvrtak bude puna. Zaslužili su apsolutno svaku podršku i aplauz za sve što sada rade i što ćemo vjerujem i nastaviti raditi. Ja ću sa svoje strane nastojati biti od pomoći na terenu, ali kako je Čupko ranije rekao i mentor mlađim igračima. Ja se fizički dobro osjećam, ušao sam u 40. godinu, pojavila se i pokoja sijeda, ali mislim da još uvijek imam što za pružiti svom klubu i suigračima“ , poručio je Zlatko Horvat.

Na poziciji desnog krila Zagreb ima Ivana Čupića, Filipa Glavaša…

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball