Matijas Gidsel: Ribera nas je "provalio", ne želimo kući praznih šaka! (Video) - Balkan-Handball.com
Naslovna EHF EURO 2022 Matijas Gidsel: Ribera nas je „provalio“, ne želimo kući praznih šaka! (Video)

Matijas Gidsel: Ribera nas je „provalio“, ne želimo kući praznih šaka! (Video)

Marko Marjanović
0 komentar

Ni neočekivani polufinalni poraz od Španije nije bio dovoljan da se skine osmeh sa lica Matijasa Gidsela. Dan nakon poraza od Španije, i dan pred borbu za bronzu sa Francuzima, novi danski Superstar razgovarao je sa napim urednikom u budimpeštanskoj dvorani.

-Ništa manje nismo razočarani nego što smo bili sinoć. Hteli smo da igramo za zlato, ali ove godine nismo uspeli. Ali, želim da iskažem ogromno poštovanje reprezentaciji Španije i njihovom selektoru Riberi, koji nas je „provalio“, Pronašao je način da nas pobedi i svaka mu čast. Odigrali su fenomenalno u odbrani.

Sve je krenulo po zlu za Dansku od 50. minuta duela sa Francuskom…

-Tako je kako je. Nažalost, ne mogu ni ja u svakoj utakmici da postignem deset golova i budem na najvišem nivou. Takva konstantnost je nemoguća u rukometu, kao i u životu. Ne možete biti najbolji baš svakog dana. Moramo razmišljati pozitivno, imamo za sobom odličan turnir, igrali smo sjajno. 

-Ostaje nam borba za bronzu. Nadam se da ćemo uspeti. Imamo dovoljno moitivacije jer ne želimo kući praznih šaka. Predstavljamo ne samo nas, već čitavu zemlju, čitav naš narod. Imamo obavezu da učinimo sve što možemo da im donesemo medalju – zaključio je Gidsel.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball