Adžić nakon poraza od CSKA: Najvažnije je da su devojke sačuvale zdravlje – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Adžić nakon poraza od CSKA: Najvažnije je da su devojke sačuvale zdravlje

Rukometašice Budućnosti poražene su u drugom kolu DELO EHF Lige šampiona od ruskog CSKA na svom terenu 25:22. Slično kao pre sedam dana u Koprivnici, crnogorski prvak je fenomenalno započeo meč, ali je nakon 20 minuta sjajne igre potpuno pao i izgubio bodove.

– CSKA je u Podgoricu došao sa dodatnom energijom nakon remija sa Đerom. Dobro ih poznajemo i znali smo da će biti teško. Najvažnije je ipak, da su sve devojke ostale zdrave, da su dale i više od maksimuma i na tome sam im zahvalan do neba. Znamo svoj put i znamo da ga gradimo na pravi način. Očekujem da ćemo biti bolji kako sezona bude odmicala. Odradili smo samo tri treninga u kompletnom sastavu i to je nezabeleženo u rukometu – kazao je Adžić nakon meča.

Novi golman Barbara Arenhart upisala je šest odbrana u porazu od ruskog tima.

– Razočarana sam zbog rezultata, ali ponosna na tim jer smo se borile koliko smo mogle, jer nemamo mnogo zajedničkih treninga. Moramo da budemo ponosne i da gledamo pozitivno na ono što nas očekuje, jer znamo da je pred nama dug put. Moramo da unapredimo našu igru, ali imamo podršku stručnog štaba i veliki prostor za napredak u igri. Verujem da ćemo biti bolje već u narendom meču – rekla je Brazilka.

Foto: ŽRK Budućnost

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *