Biljana Balać sportski direktor ŽRK Radnički – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Biljana Balać sportski direktor ŽRK Radnički

Legendarni kapiten Radničkog, Biljana Balać, pod čijom su kapitenskom palicom Tigrice osvojile dve titule šampiona i kup Srbije, prihvatila je ponudu Uprave i od danas se zvanično nalazi na funkciji sportskog direktora kluba. Balaćeva je u klubu provela četiri godine. Nosilac je najvećeg državnog priznanja – Zaslužni sportista republike Srbije. Odigrala je više od  100 utakmica u dresu sa državnim grbom.

– Izuzetno smo zadovoljni što je Biljana Balać prihvatila naš poziv da posle igračke karijere ostane u klubu na funkciji za koju mi mislimo da će uspešno obavljati i dati značajan doprinos u daljem jačanju kluba. Smatramo da je ona prava osoba na ovom odgovornom mestu, a time i dokazujemo da klub želi da nastavi saradnju sa svojim igračkim legendama – jasan je predsednik Radničkog Goran Stanišić.

– Kada me je Uprava kluba pozvala i ponudila mesto sportskog direktora, bilo mi je izuzetno drago, jer je to klub u kom sam provela 4 vrlo uspešne sezone. Prepoznala sam veliku energiju u onome što rade i sa zadovoljstvom prihvatila poziv. Nadam se da ću i u ovoj novoj ulozi imati podjednako uspeha kao i dok sam bila igrač – poručila je Biljana Balać.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *