Bošković objavio spisak za trenažni centar - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Bošković objavio spisak za trenažni centar

Bošković objavio spisak za trenažni centar

0 komentar

 Selektor Sbije, Saša Bošković pozvao je 19 igračica u dvodnevni trenažni centar u Beogradu, zakazan za 5. i 6.mart. Srpkinje 18.marta počinju pripreme za kvalifikacione utakmice sa Rumunijom, a ovo okupljanje pomoći će selektoru da izabere najspreminiji tim koji će se suprostaviti trećeplasiranoj reprezentaciji poslednjeg evropskog prvenstva.

Pozvane igračice:

Katarina Tomašević(Zaječar), Jelena Živković(Radnički Beograd), Marina Pantić(Radnički Beograd), Marija Čolić(Crvena Zvezda), Kristina Georgijev(Radnički Kragujevac), Jovana Risović(Max Sport), Ana Kačarević(Naisa), Dragica Tatalović(Jagodina), Ivana Popović(Čačak), Sanja Radosavljević(Radnički Kragujevac), Jelena Bursać(Max Sport), Aleksandra Stanisavljević(Milenijum), Jovana Stoiljković(Zaječar), Marija Janjić(Jagodina), Nada Pavlov(Nopal), Milica Čović(Radnički Beograd), Jelena Trifunović(Crvena Zvezda), Marina Živković(Jagodina) i Marina Dmitrović(Jagodina).

Prvu utakmicu sa Rumunijom, Srbija igra 22.marta u Zaječaru, dok je drugi susret na programu 24.marta u Turnu-Severinu i ishod ovih duela odlučiće o prvom mestu u grupi.

Tabela: Rumunija 2, Srbija 2, Portugalija 0, Grčka 0

Prve dve selekcije obezbediće plasman na Evropsko prvenstvo koje se igra od 2.do 16 .decembra u Holandiji.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.