Bregar saopštio spisak igračica pred pripreme za SP u Španiji – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Bregar saopštio spisak igračica pred pripreme za SP u Španiji

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, Uroš Bregar saopštio je spisak kandidatkinja za sastav ženske seniorske reprezentacije Srbije za završne pripreme pred 25. Svetsko prvenstvo za rukometašice.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Jovana Risović (Krim Merkator), Kristina Graovac (Bajer Leverkuzen) i Jelena Đurašinović (Jaroslav)

Leva krila: Tamara Kocić (Bekament BB) i Aleksandra Stamenić (Kišvarda)

Pivoti: Katarina Bojčić (Jagodina), Marija Jovanović (IBV), Marija Petrović (Buzau) i Jelena Agbaba (Budaorš)

Desna krila: Nataša Lovrić (Jagodina) i Ana Kojić (Mošonmađarovar)

Bekovi: Jovana Stoiljković (Šamberi), Marija Obradović (Elite Horsens), Ivana Mitrović (Budućnost), Aleksandra Vukajlović (Erd), Jovana Jovović (Budaorš), Emilija Lazić (Zalau), Jovana Kovačević (Glorija Bistrita), Tamara Radojević (Kišvarda), Kristina Liščević (Vlčea), Marija Agbaba (Vašaš), Anđela Janjušević (Šiofok) i Sara Garović (Bekament BB).

Stučni štab ženske seniorske reprezentacije Srbije čine: selektor Uroš Bregar, trener Dragan Markov, trener golmana Branka Jovanović, kondicioni trener Jovan Novaković, fizioterapeuti Strahinja Marković i Dragan Ilić, video analiza Siniša Đukić i doktor Nikola Čikiriz.

Okupljanje rukometašica je zakazano za ponedeljak, 22. novembar u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde će se odvijati trenažne aktivnosti od 22. novembra do 01. decembra, kada je predviđen put za Španiju na Svetsko prvenstvo.

U okviru završnih priprema za Svetsko prvenstvo Srbija će u Staroj Pazovi odigrati i dve kontrolne utakmice protiv  Makedonije i to 27. i 29. novembra.

Svetsko prvenstvo je na programu od 01. do 19. decembra 2021. godine, a Srbija će igrati u grupi B u Liriji sa reprezentacijama Rusije, Kameruna i Poljske i to po sledećem rasporedu:

3. decembar u 20:30 SRBIJA – POLjSKA

5. decembar u 20:30 SRBIJA – KAMERUN

7. decembar u 20:30 RUSIJA – SRBIJA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *