BRŽA OD SIRENE: Svetik sa svoje polovine za bod Krima u Rusiji!(Video) – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

BRŽA OD SIRENE: Svetik sa svoje polovine za bod Krima u Rusiji!(Video)

U drugom kolu nove sezone EHF Lige šampiona za dame, rukometašice Krim Merkatora osvojile su prvi bod, i to na teškom gostovanju jednom od favorita za plasman na fajnal-for, Rostov Donu – 23:23 (12:14).

Junakinja u redovima slovenačkog prvaka je Maja Svetik, koja je postigla izjednačujući pogodak sekundu pre poslednjeg zvuka sirene, i to sa svoje polovine! Teško razumljivu odluku napravio je pomoćni trener ruskog tima Tomas Hlavati, poslao je ekstra igračicu umesto golmana na teren u situaciji kada je njegova ekipa imala dve igračice manje, ali gol prednosti i posed lopte. Krimovke su uspele da osvoje loptu, a Maja Svetik je pogodila praznu mrežu iz ne baš jednostavne situacije za veliki bod.

Pogledajte kako je izgledala drama u završnici:

Rostov-Don : Krim Mercator 23:23 (12:14)

Rostov-Don: Gabisova, Kalinina; Managarova 4, Sen 5, Vykahireva 10, Lagerquist 1, Bobrovnikova, Makeeva 1, Smirnova, Sobkalo, Tazhenova, Kozhokar 1, Zaadi Deuna, Kuznetsova 1, Borschenko.

Krim Mercator: Vojnovič, Risović 11 odb; da Silva Vieira 9, Jurič, Sercien Ugolin 2, Abina, Žabjek, Pletikosić, van Kreij 5, Cerovak, Klemenčič, Ljepoja 4, Kojić 1, Vučko, Gomilar Zickero, Svetik 2.

One Comment

  1. zoao

    19/09/2020 at 22:36

    koraci…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *