Balkan-Handball.com

Bukurešt i Đer vizirali karte za F4 u Budimpešti!

Posle današnjih revanša četvrtfinala, prva dva učesnika F4 u Budimpešti postali su Bukurešt i Đer. Dok je Đer rutinski još jednom pregazio najvećeg rivala 40-23, Bukurešt je u Rostovu imao daleko teži zadatak u pobedi 29-28.

Rumunske šampionke su u Rusiju odnele gol prednosti iz prvog meča(26-25), ali ne i belu zastavu. Od starta su krenule jako, diktirale tempo i kontrolisale rezultat, pa su već na odmor otišle sa +5 (16-11). U nastavku se ništa nije promenilo, Rodrigez (7 golova) je postigla neke važne golove za ogromnih +7 koji su, ispostavilo se, do kraja ostali nedostižni.

Fantastičnu rolu u finišu kada je Rostov napao svim silama, imala je Jelena Grubišić sa odbranjenim penalom i čak pet odbrana u situacijama jedan na jedan. Ilina je meč završila sa 8 golova koji su slaba uteha za ispuštenu priliku, dok je na drugoj strani Gulden upisala 6 pogodaka.

U nedelju su na programu preostala dva meča. Budućnost dočekuje Baia Mare sa prednošću od pet golova iz prvog meča i Vardar gostuje u Larviku sa 14 golova viška.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *