Balkan-Handball.com

„ČUPAJU I ZA UVO“ – ĆSM Bukurešt poražen na startu sezone, Lekićeva digla glas

ĆSM Bukurešt priredio je negativno iznenađenje svojim navijačima porazom na otvaranju sezone na gostovanju ekipi Zalau 25:24. Tim pravljen da se bori za sam vrh evropskog rukometa, prošle godine ostao je bez titule u borbi zsa ekipom iz Vlčee, a posle osvajanja Super Kupa, usledio je poraz na prvom gostovanju koji će svakako uzdrmati „drim-tim“ iz prestonice.

Srpska reprezentativka i jedna od glavnih poluga u timu iz Bukurešta, Andrea Lekić, teško se pomirila sa porazom, ali pre svega, grubostima domaćeg sastava, koje je dokumentovala kroz dve fotografije na svom Instagram profilu. I trener Tomas Ryde je takodje prozvao sudije za faulove koji su bili tolerisani i prolazili bez adekvatnih sankcija.

Domaćice nisu bile ni malo gostoljubive….

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

We will bounce back ? . Our sport is being “killed” on this way. Heads up, it’s just a beginning! ?#haicsm #thisisnottheway #protecttheplayers

A post shared by Andrea Lekic (@lekicandrea) on

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

This is a lot of examples how our sport can be destroyed. @crina.pintea.6 ranked top 3 in the world. How will she be able to be the best when referees act like this?About @csm_bucharest – don’t worry we will comeback stronger!

Објава коју дели Tomas Ryde (@tomas.ryde) дана

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *