Stevče Alušovski pred start Eurofarma u SEHA: Cilj je četvrto mesto u grupi - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Stevče Alušovski pred start Eurofarma u SEHA: Cilj je četvrto mesto u grupi

Stevče Alušovski pred start Eurofarma u SEHA: Cilj je četvrto mesto u grupi

zika.bogdanovic
0 komentar

PIŠE: Uroš Samardžić

Uoči debitantske, ali i istorijske utakmice, Eurofarm Rabotnika u regionalnoj SEHA Gazprom ligi, trener makedonskog predstanika Stevče Alušovski, istakao je da je glavni cilj da se sezona započne pobedom, ali i da se ista završi na čertvrtom mestu u grupi.

Premijeru će, izabranici Alushovskog, imati u sredu, od 20 sati i 45 minuta, kada će pred domaćim navijačima dočekati takođe debitanta u ligi – Spartak iz Moskve.

“Imali smo dobre i teške pripreme, ali smo imali i kvalitetne utakmice. Iskreno, radujem se što ću posle 14 godina videti praktično evropske utakmice. Naš prvi protivnik ima visok kvalitet. U postavi imaju par ruskih igrača. Očekujem dobru i tvrdu utakmicu. Naše je da pružimo maksimum u ovom meču i da ostvarimo pobedu.“

Alushovski ima određene kadrovske probeleme pred meč sa Rusima, pošto se par igrača žali na povrede, ali ističe da ovaj tim može bez svakoga.

„Što se tiče igrača za sutrašnji meč, imamo par probelma. Konkretno, na povrede se žale Kukoski i Mitrevski. Kao igrač i kao trener, uvek sam govorio da se bez svakoga može. Sezona je duga, a pred nama je mnogo teških utakmica“.

Pored dva pomenuta tima, u B grupi regionalne SEHA Gazprom lige nalaze se još Meškov Brest, Vesprem, Metaloplastika i PPD Zagreb.

„Očekujemo da ćemo u ovom delu sezone zaostajati za favoritima – Meškov Brest, PPD Zagreb i Vesprem – što znači da ćemo biti na četvrtom mestu“.

Susret između Eurofarm Rabotnika i Spartaka iz Moskeve na programu je u sredu od 20:45.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball