HEP Croatia Cup: “Kraljice šoka“ igraju sa Brazilom i Holandijom - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet HEP Croatia Cup: “Kraljice šoka“ igraju sa Brazilom i Holandijom

HEP Croatia Cup: “Kraljice šoka“ igraju sa Brazilom i Holandijom

Zorica Radojkovic
0 komentar

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija je na okupu u Poreču, ovaj put bez selektora Nenada Šoštarića koji je pozitivan na korona virus tako da će ekipu voditi prva saradnica Snježana Petika. Hrvatska je domaćin jakog međunarodnog turnira HEP Croatia Cup koji se održava od 14. – 16. aprila u Poreču kada „kraljicama šoka“ u goste dolaze svetske prvakinje iz Holandije i bivše svetske prvakinje iz Brazila. 

Akciju će propustiti Larissa Kalaus, Paula Posavec i Korina Karlovčan, dok je ponovo tu Ivana Kapitanović:

-“Predivno mi je ponovno biti tu. Period iza mene na momente mi je bio težak, na momente sam bila sretna. Sve novo mi je bio novi izazov, a oko malih sitnica sam bila sretna, prvo kad sam počela šetati pa trčati, a kad sam počela trenirati, onda sam bila najsretnija. Imala sam sve pod kontrolom, znam sve što se događalo, iako nisam bila prisutna. Mislim da će nam odlično doći HEP Croatia Cup jer igramo s jakim reprezentacijama, tako da ćemo sad vidjeti u kakvom smo stanju nakon Europskog prvenstva, ali i da vidimo u kakvom smo stanju za sljedeće kvalifikacije, koje trebamo odigrati za Europsko prvenstvo. Meni je uvijek lijepo doći u reprezentaciju, uvijek je tu atmosfera predivna.“

Hrvatska je osvajanjem medalje na evropskom prvenstvu u Danskoj obezbedila direktan plasman na SP u Španiju i ne igra baraž mečeve poput ostalih Ex-YU selekcija. 

Mandatory Credit © Stanko Gruden / kolektiff

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.