Igrajte Fantasy Game prvenstva sveta u Brazilu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Igrajte Fantasy Game prvenstva sveta u Brazilu!

Igrajte Fantasy Game prvenstva sveta u Brazilu!

0 komentar

wg

Učestvujte u novoj igrici Fantasy Game na internet portalu Sportensverden.dk, u kome imate ulogu virtuelnog selektora za predstojeće Svetsko prvenstvo za žene, koje se održava u Brazilu od 2. do 18. decembra.

Registracija je besplatna i brzo se završava. Možete da izaberete svoj tim za koji mislite da će biti najučinkovitiji i najbolji na predstojećem Svetskom prvenstvu. Nagrade za četiri najbolja igrača obezbedio je Hummel.

LINK ZA FANTASY GAME

Pristupite registraciji i ukoliko želite, na listi sajtova koji podržavaju igricu izaberite Balkan-Handball.com i na taj način predstavljajte područje odakle dolazi najbolji rukomet.

Poeni se računaju na sledeći način:

Za igrača: gol(+3 poena), 2 minuta(-3 poena), crveni karton zbog isključenja (-3 poena), direktan crveni karton (-15 poena).

Za golmana: ako primi više od 30 golova(0 poena) i za svaki gol manje poeni se povećavaju( 29, +1 poen; 28, +2 poena; 27, +3 poena; 26, +4 poena; 25, + 5 poena…) i gol golmana se računa 10 poena. Ako golman ostane na klupi tokom cele utakmice, dobija 0 poena.

Trener dobija pozitivne ili negativne poene u zavisnosti od razlike sa kojom njihov tim pobedi ili izgubi. Ako trener dobije 2 minuta isključenja dobija 5 negativnih poena, a za direktan crveni karton dobija 20 negativnih poena.

Krajnji rok za prijavu je 2.decembar. Odaberite svoj tim i uživajte u Svetskom prvenstvu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball