Izbor za najbolji sajt regiona 2011 - Odluka 4. decembra - Balkan-Handball.com
Naslovna Best Izbor za najbolji sajt regiona 2011 – Odluka 4. decembra

Izbor za najbolji sajt regiona 2011 – Odluka 4. decembra

1 komentar

 Četvrtu godinu zaredom, Balkan-Handball.com će uz pomoć kolega novinara i ostalih profesija, vezanih za rukomet ili sam Internet, izabrati najbolji klupski sajt na prostorima regiona (bivše Jugoslavije), kao i najbolji sajt Saveza, odnosno, igrača/igračice.  Prethodne tri godine, stvorile su od našeg takmičenja stvar prestiža, pa se nadamo da ćemo kvalitetom i ozbiljnošću izbora ove godine podići kvalitativnu lestvicu na nivo više.

I dok smo nekada morali nadugo i naširoko da ubeđujemo klubove da je postojanje klupskog sajta, jedini način da sam klub komunicira sa svojom internom i eksternom sredinom, na sreću, posle pet godina rada, možemo reći da smo u većini, a da posećivanjem klupskih sajtova, sakupljamo i veliki broj informacija, koje objavljujemo na sajtu. To Balkan-Handball-u, a verujemo i svim ostalim medijima, olakšava posao i daje potpuno drugačiju sliku o samom klubu.

Naravno, i dalje ima onih, koje „novo vreme“ zaobilazi, odnosno, onih, koji ne žele da iskoriste sve mogućnosti koje globalna mreža daje. Zato smo ove godine odlučili da i mi „zaobiđemo“ njih. Svakom izboru u prethodnom periodu, prethodila je višenedeljna pretraga celokupnog rukometnog sadržaja, dostupnog na jezicima bivših jugoslovenskih republika. To neće izostati ni ovoga puta, a mi ćemo se potruditi da svako ko radi, bude zastupljen i nagrađen adekvatnim plasmanom na našoj listi najboljih sajtova.

 Za razliku od prethodnih godina, na njoj neće biti mesta za svakoga. Nećemo više maltretirati članove žirija, koji su u prošlosti morali da gledaju „sve i svašta“, nedovršene, često početničke prezentacije klubova, nedostojne renomea, koje te rukometne organizacije uživaju u našem svetu. Broj klubova – učesnika takmičenja, biće određen nakon detaljne analize ažurnosti informacija, kao i strukture sadržaja, tako da je već sada izvesno da u izboru neće biti 48 sajtova, kao, recimo, prošle godine.

PROCEDURA:

Do ponedeljka 27. novembra, molimo  predstavnike klubova, čije prezentacije do sada nisu bile u takmičenju, što zbog neažurnosti, naše greške ili zato što su napravljene u poslednjih godinu dana, da prijave svoje sajtove na e mail adresu [email protected], kako bi i oni ušli u selekciju.

U utorak 28. novembra, objavićemo spisak sajtova, koji su prošli selekciju i koji će se naći u izbor za NAJBOLJI SAJT 2011. Tada ćemo objaviti i imena članova žirija, kao i proceduru, po kojoj će se glasati.

Proglašenje NAJBOLJEG SAJTA 2011, biće 4. decembra.

REZULTATI PRETHODNIH IZBORA:

2010
2009

2008

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball