Jelena Grubišić: "Nikome neće biti lako uzeti bodove u Zaječaru!" - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Jelena Grubišić: "Nikome neće biti lako uzeti bodove u Zaječaru!"

Jelena Grubišić: "Nikome neće biti lako uzeti bodove u Zaječaru!"

0 komentar

 Novu golmanku Krima i reprezentativku Hrvatske, Jelenu Grubišić, i u Zaječaru smo videli u odličnom izdanju. Nastavila sa dobrim partijama o kojima smo slušali tokom prijateljskih utakmica, ali i u susretu sa Hipom u prvom kolu Regionalne lige koji je Krim rešio u svoju korist(33-31). 

Ponovo si držala Krim odbranama kada nije baš išlo u napadu?

– A i nisam ga baš ja držala, bila je dobra odbrana dok smo u napadu puno toga radili bez pravih rešenja. Stvarno teška utakmica, mislim da je Serđa(Stefanišin) u drugom poluvremenu odradila svoj posao vrhunski i ona nas je dovela do pobede. Nije nam baš krenulo, ali dali smo sve od sebe i izvukli te bodove. A ovde neće nikome biti lako uzeti bodove.

 Jesi igrala ranije u Srbiji, kako ti se čini atmosfera u Zaječaru?

– Nisam nikada, ovo je prvi put. Stvarno je odlično, nisam to očekivala, ali cure koje igraju za srpsku reprezentaciju rekle su da je ovde dvorana uvek puna. Nisam očekivala ovakvu atmosferu, ali zato svako ko dođe ovde će teško igrati.

Dobili ste Hipo u prošlom kolu, iako ste samo par dana ranije izgubili od njih na turniru?

– Tek smo počeli nešto sitno igrati rukomet posle tih fizičkih priprema, ali mislim da iz utakmice u utakmicu to sve bolje izgleda. Hipo smo dobili u jednoj jako teškoj utakmici. Pobedili smo i svima dali do znanja da ozbiljno računaju na nas.

 Uskoro počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, šta možemo očekujemo od Hrvatske?

– Prvu utakmicu igramo sa Holandijom, pa par dana kasnije putujemo u Litvaniju. Naravno, nadam se prolasku na Evropsko prvenstvo s obzirom da se na Svetsko nismo plasirali. Ne treba potceniti nijednu ekipu, ni Holandiju, ni Litvaniju ni Makedoniju. Nigde neće biti lagano i ne treba se zavaravati. Na EP smo izgubili od Makedonije, to nam je dobra opomena. Ali, opet kažem, daćemo sve od sebe i nadamo se prolazu.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball