Press: Bon čestita na taktici, Markov traži strpljenje! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Press: Bon čestita na taktici, Markov traži strpljenje!

Press: Bon čestita na taktici, Markov traži strpljenje!

0 komentar

 Na konferenciji posle utakmice u zaječarskoj Kraljevici govorili su treneri ekipa i kapiten gošći iz Slovenije:

Ljudmila Bodnjeva, kapiten Krima:

-Zaječar nas je iznenadio danas iako smo mi u utakmicu ušli sa puno respekta i poštovanja prema njima. Možda zbog izvanrednih odbrana golmanki Zaječara u prvom poluvremenu, možda ni mi nismo odigrali kako smo navikli, ali smo morali da čekamo drugo poluvreme da dođemo u svoj ritam. Izvinila bih se Tanji Medved zbog incidenta koji smo imali, rasčistile smo šta smo imale, a sve je bilo u žaru borbe, mi smo sportistkinje i treba tako i da se ponašamo.

Marta Bon, trener Krima:

-Čestitala bih ekipi Zaječara, mislim da su pružili dobru partiju i taktički su nas dosta zaustavili u našem ritmu. Tipično je za nas da igramo brzo, uspeli su da nas zaustave u tome. Nisam toliko razočarana zbog naše igre u napadu jer nismo puno ni radili na tome, tek skoro smo završili bazične pripreme. Mislim da Zaječar ima puno potencijala, ima tu izvanrednih igračica i puno mladih koje žele da se dokažu. Iskoristila bih priliku da se zahvalim na izuzetnom prijemu koji smo imali tokom boravka ovde.

Dragan Markov, trener Zaječara:

-Čestitam Krimu na više nego zasluženoj pobedi. Naravno i publici, atmosfera je bila predivna, bilo je lepo igrati u ovoj atmosferi, a nadam se da je i publika uživala u jednoj kavlitetnoj rukometnoj predstavi. Zahvaljujem se Marti na lepim rečima, ali prosto nismo toliko uspeli da ispariramo ekipi Krima u toj njihovoj brzoj igri. Čini mi se da je to bio glavni problem, pre svega taj brzi centar, kontre, polukontre koje Krim zaista radi fantastično. Nismo uspeli u tome i to je bila neka prevaga. Ne mogu biti preterano oduševljen ni ostalim segmentima igre, ali prosto ovo je razlika između ekipe koja igra evroligu, koja nije mnogo menjala sastav u odnosu na nas koji smo na okupi tek nešto više od mesec dana. Bez želje da tražim alibi, Bože sačuvaj, ali prosto moramo da imamo strpljenja za ovu ekipu, vidi se tačno razlika u iskustvu igračica koje imaju u nogama veliki broj jakih utakmica i onih koje nemaju. Naša želja je da jednog dana stignemo i Krim i Budućnost u tim segmentima i trudićemo se da to što pre uradimo. Ono što je za nas najvažnije u ovom momentu je susret sa Kikindkom u prvom kolu Super lige naredne subote. Današnju utakmicu smo u nekom smisli i iskoristili kao pripremu za Kikindu u nekom taktičkom smislu. Pozvao bih publiku da ponovo bude uz nas da uz ovakvu atmosferu ostvarimo pobedu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball