Katarina Bulatović želi da sa OI završi karijeru: Biće pakleno teško – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Katarina Bulatović želi da sa OI završi karijeru: Biće pakleno teško

Levoruka igračica koja se golovima i trofejima upisala zlatnim slovima u istoriju crnogorskog rukometa, Katarina Bulatović (35) najavila je kraj karijere za osam meseci. Govoreći u miks zoni posle pobede Crne Gore nad Srbijom u meču za peto mesto, rodjena Kragujevčanka je poželela da se oprosti od aktivnog igranja u avgustu na Olimpijskim igrama u Tokiju. 

  • Odlučila sam da svoju klupsku karijeru završim krajem maja, reprezentativnu verujem da ću sačekati do avgusta. Za mene bi to bilo najlepše ostvarenje snova, da završim karijeru sa Olimpijskim igrama. Svi znamo šta su OI, koliko god puta da odete, svaki put se oduševite i iznenadite kao da je prvi. Biće pakleno teško da izborimo odlazak, ali verujem da to ova ekipa može. 

Crna Gora jeste u Japanu napravila najbolji plasman na svetskim prvenstvima, ali ostaje žal što ih je jedan gol u meču sa Španijom praktično koštao plasmana u polufinale.

  • Ostao je žal što znamo da smo mogle bolje. Verujem da će nam se taj gol vratiti negde u budućnosti jer je ova ekipa to zaslužila. Idemo na kvalifikacioni turnir u martu i moramo da budemo zadovoljni.

Crna Gora je za odlazak na OI u grupi sa Rumunijom, Severnom Korejom i poraženim iz meča za bronzu Norveška-Rusija. Crnogorski savez je objavio da je podneo kandidaturu za organizaciju turnira od 20 do 22.marta.   

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *