Kragujevčanke ponovo u eliti: Opstanak se neće dovoditi u pitanje - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Kragujevčanke ponovo u eliti: Opstanak se neće dovoditi u pitanje

Kragujevčanke ponovo u eliti: Opstanak se neće dovoditi u pitanje

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometašice Radničkog su posle tri godine i dva ranga takmičenja, suvereno izborile plasman u Superligu, gde ih očekuje puna afirmacija i potvrda kvaliteta koje poseduju. Posle duže pauze Kragujevčanke su počele sa treninzima, saopštio je klub iz hale „Jezero“.

Svi smo pomalo euforični da posle duže pauze  krenemo sa radom i pripremama za izazove koji nas očekuju u eliti. Prvih 7 dana ćemo raditi na opštoj kondicionoj pripremi, a onda ćemo ući u teretanu i halu, gde nam sledi rad na sticanju snage i taktičko-tehnički deo priprema. Raduje me raspoloženje i entuzijazam kod svih igračica da što pre uđemo u željenu, takmičarsku formu. Što se tiče očekivanja, još uvek su nam sastavi drugih ekipa nepoznanica, tako da nemam preciznu sliku. Smatram da ćemo igrati lep i dopadljiv rukomet, da se opstanak u ligi neće dovoditi u pitanje i da ćemo pozitivno afirmisati naše mlade i talentovane igračice, uz pomoć iskusnih pojačanja koje smo angažovali, rekao je šef stručnog štaba Rodoljub Kurandić.

Zadovoljstvo početkom priprema iznela je i kapiten Tijana Petrović, koja kaže da je ekipa veoma motivisana i spremna za nove izazove.

Nakon dugog perioda bez treninga, radujemo se ponovnom okupljanju. Iako pripreme nikad nisu lake, željne smo treninga tako da je motivacija na visokom nivou. Sve smo spremne da ozbiljno uđemo u pripremni period kako bismo što spremnije dočekale početak debitantske sezone kluba u najjačem rangu takmičenja, rekla je Tijana Petrović.

Početak takmičenja u Superligi Srbije za rukometašice zakazan je za početak oktobra.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball