Lagano zagrevanje za Rusiju: Srbija ostavila Kamerun na -25 - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Lagano zagrevanje za Rusiju: Srbija ostavila Kamerun na -25

Lagano zagrevanje za Rusiju: Srbija ostavila Kamerun na -25

Marko Marjanović
0 komentar

Jednu od svojih najubedljivijih pobeda na Svetskim prvenstvima, reprezentacija Srbije ostvarila je u okviru drugog kola grupe B protiv Kameruna – 43:18 (19:9).

Zahvaljujući startnoj pobedi nad Poljskom, „Orlica“ imaju maksimalan učinak nakon dva kola i u odličnom raspoloženju očekuju duel sa favorizovanim Ruskinjama (utorak, 20.30), posle kojeg će se znati koliko bodova prenose u drugi krug. 

Podsetimo, u prvoj utakmici drugog kola, Rusija je savladala Poljsku 26:23.

Najblaže rečeno nejaka afrička selekcija držala je korak za Srbijom do rezultata 4:4, kada je ogromna razlika u kvalitetu počela da dolazi do izražaja. Sve do kraja duela, razlika je rasla iz minuta u minut, uprkos činjenici da je selektor Bregar iskoristio priliku da razigra sve raspoložive snage.

Slično kao protiv Ruskinja, Kamerunke su potpuno posustale u drugom poluvremenu i primale golove kao na traci. Nešto bolje od ostalih, barem što se efikasnosti tiče, priliku su iskoristile sestre Agbaba – Marija je postigla sedam, a Jelena šest golova.

Uostalom, sve srpske reprezentativke su se upisale u strelce, izuzimajući golmane Risović i Graovac.

SRBIJA: Risović, Graovac – J. Agbaba 6, M. Agbaba 7, Janjušević 1, Jovović 3, Kocić 2, Kovačević 1, Liščević3, Lovrić 3, Mitrović 4, Petrović 1, Radojević 3, Stamenić 4, Stoiljković 2, Vukajlović 3

KAMERUN: Mben, Abianbakon – Ebanga 4, Ekoh 7, Esam 2, Juoh 2, Ejenga 1, Mađufang 1, Mbuću 1

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball