Lakši trening Srpkinja protiv nedorasle Bugarske, sa Turskom za EHF Euro 2024 - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Lakši trening Srpkinja protiv nedorasle Bugarske, sa Turskom za EHF Euro 2024

Lakši trening Srpkinja protiv nedorasle Bugarske, sa Turskom za EHF Euro 2024

Marko Marjanović
0 komentar

Nikakvih problema nije imala Srbija da savlada selekciju Bugarske koja je ipak na amaterskom nivou, ali ni izbliza koliko realizatori TV prenosa iz ove zemlje (ko je gledao – shvatiće, a ko nije – nemoguće je rečima opisati).

Izabranice Uroša Bregara povele su sa 10:0 u Šumenu, primile prvi gol tek u 15. minutu, i ostvarile laku i ubedljivu pobedu protiv nedoraslog rivala, koji je dobrim delom meča izgledao kao skup netalentovanih polaznica škole rukometa.

Aleksandra Stamenić sa sedam i Sanja Radosavljević sa šest golova bile su najefikasnije u pobedničkim redovima. Retka svetla tačka u domaćem taboru bila je Polina Genčeva Ivanova sa sedam pogodaka.

Srbija će odlučujući meč za plasman na Evropsko prvenstvo u Danskoj i Norveškoj (18. nov-15. dec) odigrati u nedelju, 7. aprila od 18.00 u Zrenjaninu protiv reprezentacije Turske, koja je ranije danas skupo prodala kožu Crnogorkama.

Bod garantuje drugo mesto, ali čak i slučaju poraza, „Orlice“ bi imale solidne šanse da se nađu među najboljim trećeplasiranim selekcijama.

Standings provided by Sofascore

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball