Balkan-Handball.com

Naisa zove navijače(subota, 18.30h) i brine zbog hladne hale!

 U revanšu 4.kola Kupa pobednika kupova, rukometašice Naise dočekuju na svom parketu, gošće iz Istanbula, ekipu Uškudara. Podsetimo, prošlog vikenda, Nišlijke su ostvarile pobedu od +3, što im daje za pravo da se nadaju prolazu dalje. Utiske iz Turske i očekivanja pred važan duel sa novinarima su podelili direktor Vesna Petrović, trener Svetislav Jovanović, rukometašice Ivana Milošević i Dunja Tasić.

VESNA PETROVIĆ, direktor

„U Istanbulu smo odigrali jednu izvanrednu utakmicu, sve devojke su pokazale borbenost i ozbiljan pristup, čime smo ostvarili povoljan rezultat. Ali, to nam ne daje za pravo da mislimo da ćemo lako proći dalje. Uškudar je dobra ekipa, igra veoma brz rukomet, sa puno kontri, što su naše devojke uspevale da spreče. Imamo veliku šansu da se plasiramo među TOP 8, ali još uvek nije ništa gotovo, čeka nas revanš i nadam se da ćemo uz pomoć publike proći dalje“.

SVETISLAV JOVANOVIĆ, trener

„Moramo biti oprezni, iako imamo plus tri gola prednosti. One su jaka ekipa i moramo oprezno da uđemo u sledećih 60 minuta igre, ali moramo i da ih dobijemo. Za mene su se pojavila tri iznenađenja kod turske ekipe, a to su igračice koje do sada nisam znao: desno krilo, pivotmen i bek koji može da igra i levog i srednjeg. Osetili smo protivnika, odigrali dobru utakmicu i očekujem da sve to ponovimo i poboljšamo. Njihovi golmani su imali 14 odbrana, a naši 7 odbrana, tako i da tu očekujem napredak kod nas. Pozivam publiku da dođu u što većem broju, jer bi i plasman u TOP 8 bio veliki uspeh.

 IVANA MILOŠEVIĆ, desno krilo

„Prvo poluvreme smo rešili u svoju korist, a u drugom poluvremenu, u subotu moramo odigrati borbeno i za nijansu borbenije ako treba. Verujem da ćemo odraditi sve kako treba i pozivam publiku da dođe u što većem broju“.

DUNJA TASIĆ, levi bek

„Pred nama je teška utakmica, protivnik nije nimalo naivan. Očekujem još bolju partiju nego u Istanbulu i očekujem da će publika doći u što većem broju“.

Uprava kluba je izrazila zabrinutost oko grejanja hale Čair, pošto temperatura u dvorani za vreme odigravanja utakmica ne sme biti ispod 17 stepeni Celzijusa. Zbog problema hladne hale, upućen je dopis Toplani i odgovornim službama da se taj problem što hitnije reši. A rukometašice su svoje treninge ovih dana odrađivale sa kapama na glavi!

Utakmica protiv Uškudara je zakazana za subotu, 13. februar sa početkom od 18:30h. ULAZ JE BESPLATAN.

Iz Niša

ALEKSANDRA DENIĆ

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *