„PSOVAO I OMETAO DODELU PEHARA“ – Suspendovan Saša Bošković – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

„PSOVAO I OMETAO DODELU PEHARA“ – Suspendovan Saša Bošković

Teško je poraz u finalu plej-ofa ženske Super lige pao Saši Boškoviću, treneru ŽRK Bekament Bukovička Banja. Nekadašnji selektor ženske reprezentacije Srbije u najavi plej-ofa istakao je da „svi vole da osvajaju trofeje, ali da on voli to najviše“, a kada mu to nije pošlo za rukom, prema mišljenju disciplinskih organa SRLS, prešao je granicu.

Saša Bošković neće moći da vodi svoju ekipu na finalnom turniru Kupa Srbije u Šapcu zbog suspenzije koja će trajati do završetka postupka, a najviše mesec dana.

U obrazloženju odluke stoji da se „Saša Bošković neposredno po završetku utakmice ŽRK Bekament BB – ŽR Jagodina, nesportski i nekulturno ponašao prema sudijama Ivanu Mošorinskom i Aleksandru Pandžiću, delegatu Mileni Delić i direktoru SRLS Zoranu Lazareviću, tako što ih je psovao i vređao, ometao završnu ceremoniju dodele pehara i medalja pobedniku plej-ofa SRLS i pri tom uputio niz teških uvreda na račun predsednika UO RSS, Božidara Đurkovića“.

Žalbu na rešenje moguće je podneti u narednih osam dana.

Jagodinke u pohodu na duplu krunu

 

2 Comments

 1. Mitar

  18/05/2018 at 15:20

  Rekao istinu i eto problema.

  • Psihijatar amater

   20/05/2018 at 11:28

   Saša Bošković je, da se blago izrazim, …… nezrela osoba kojoj je (bilo) dozvoljeno da vodi Partizan pa zensku reprezntciju, pa sad te devojke… umesto da ide na oebiljne terapije. Pa treba videti samo taj pogled i sve je jasno.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *