RADOSTI PRAZNIKA: Srećko krstari Crnom Gorom, Čolić deli čokoladice u Nici – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

RADOSTI PRAZNIKA: Srećko krstari Crnom Gorom, Čolić deli čokoladice u Nici

Vreme praznika uvek donosi brojne radosti, a da tako bude i na kraju ove godine pobrinule su se rukometašice. Neke u „penziji“, neke još aktivne, ali su uspele da izmame puno osmeha. Tako je doskorašnja srpska reprezentativka Marija Čolić spontano danas u kostimu Deda Mraza izašla na ulicu u Nici i delila čokoladice najmladjima, dok su Marija Jovanović, Sanela Knezović i Sonja Barjaktarević proteklih dana pokrenule veliku akciju prikupljanja paketića za pomoć ugroženim porodicama u više gradova u Crnoj Gori koja je naišla na sjajan odziv i podršku. 

„Drago nam je što smo uspjeli da animiramo kako kolege sportiste tako i određeni broj kompanija, ali i pojedinaca čiji doprinos može odjeknuti u ovakvim situacijama. Razmjere same akcije SREĆKO su daleko veće od zamišljenih i u potpunosti smo se posvetili da prikupljamo pomoć koja pristiže sa svih strana, a onda je razvezemo u neke od opština. Za početak odlučili smo se za Podgoricu, Danilovgrad, Nikšić, Berane i Pljevlja kao neke od opština u kojima smo prepoznali određene porodice kojima je pomoć prijeko potrebna, a želja nam je da osjete sve ono što praznici donose“, navele su nekadašnje igračice Budućnosti i nastavile:

“Tokom karijere doživjele smo mnoge lijepe trenutke i zahvalni smo svima koji su nas tokom godina podržavali. Sada, kada smo tu, želimo da se vratimo na onu jednu jednostavnu činjenicu, a to je da smo, na kraju krajeva, svi ljudi koji mogu, žele i hoće da pomognu drugima. Najuzvišenija radost je ona kada uspijete da je podijelite sa nekim i ne bi trebalo da se pritom ograničimo na one najbliže, već da toplinom grijemo i ljude koje možda nikada u životu nismo vidjeli. Poklonite osmijeh, igračku, paketić, knjigu ili neku životnu namirnicu i učinite da vase malo bude nečija radost”, zaključile su rukometašice u penziji za portal fosmedia.me.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *