Šampionke skupljaju snagu, Bulatović: "Titule brojim na kraju karijere" - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Šampionke skupljaju snagu, Bulatović: „Titule brojim na kraju karijere“

Šampionke skupljaju snagu, Bulatović: „Titule brojim na kraju karijere“

Zorica Radojkovic
0 komentar

Osvajačice Lige šampiona iz Podgorice odradjuju prvi deo priprema na domaćem terenu, tačnije na Žabljaku. Tamo će biti do 15.avgusta kada će uslediti povratak u Podgoricu, ali ubrzo i putovanja na pripremne turnire u Bukureštu (20-23. avgusta), Skoplju(28. avgusta – 1. septembara) i Ljubljani (4 – 6. septembara).

Budućnost je jedini od TOP timova Evrope koji se tokom leta nije pojačao zvučnim imenima. Otišle su Klara Voltering, Marina Rajčić, Kamila Dalbi, Jelena Despotović i Željka Nikolić, a timu su umesto njih priključene talentovane juniorke iz Crne Gore i Srbije.

bulatovic_zderic
Jedna od najtrofejnijih igračica čete Dragana Adžića, Katarina Bulatović, činiće i ove sezone u paru sa Kristinom Neagu udarni napadački tandem Budućnosti. Iskusna Kragujevčanka se ne žali na pakleni ritam priprema na Žabljaku:

-Pripreme su počele i naravno da je skoro sve teško. Ne žalimo se, radimo punom parom, znamo šta nas čeka i želimo da budemo spremni za izazove koji su pred nama. Trčanja napolju su jedna od najtežih, ali i to mora da se odradi.

Ima li raftinga na kraju da se povrati snaga u brzacima Tare?

-Nece biti raftinga, ali imamo druženje koje će biti umesto toga. Na Tari ćemo se spustati malo.

Koji deo dana je omiljen jednoj ekipi na pripremama?

-Mislim da nam je sledeća sreda najomiljeniji dan jer je ceo dan slobodan. 🙂 A svako slobodno pre podne takodje volimo jer se možemo družiti i pričati negde uz kafu i sok.

buducnost zabljakU odbranu titule krećete oslabljeni, menja li to klupske ciljeve ove sezone?

-Priključile su nam se juniorke, koje još uvek ne rade sa nama, ali su tu da nas bodre. Ciljevi su naravno uvek najveći i ne menjaju se. Samo da budemo zdrave i rezultat ce doći. Idemo utakmicu po utakmicu, spremamo se za sve kao i do sad. Ove sezone je puno dobrih ekipa i biće Liga šampiona uzbudljivija nego prošle sezone.

Osvojila si četiri titule Lige šampiona sa tri različita kluba. Koliko ih još imaš u planu?

-Svakoj se radujem kao da je prva, tako da ću ih na kraju karijere prebrojati, zaključila je Katarina uz osmeh kratko javljanje sa Žabljaka. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball