Savevski pred Crnu Goru: Želim spoj mladosti i iskustva - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Savevski pred Crnu Goru: Želim spoj mladosti i iskustva

Savevski pred Crnu Goru: Želim spoj mladosti i iskustva

Marko Marjanović
0 komentar

Ženska seniorska reprezentacija Makedonije okupila se pred dvomeč sa Crnom Gorom u okviru EHF Euro Kupa. Dve selekcije odmeriće snage najpre u SC „Boris Trajkovski“ u četvrtak, a potom  u nedelju u Nikšiću. 

Novi selektor, Ljubomir Savevski, najpre je na raspolaganju imao samo rukometašice iz domaćih klubova, dok su se „pečalbarke“ pridružile nešto kasnije.

-Prilično sam zadovoljan dosadašnjim tokom priprema, konačno smo trenirali u kompletnom sastavu, nakon što smo tri dana radili sa mladim igračicama koje su letos igrale za mlađe kategorija nacionalnog tima, i sa rukometašicama koje nastupaju u domaćem šampionatu. Očigledan je napredak kod svih, ali je još uvek rano prognozirati šta će se dešavati u budućnosti. 

-Ovo je nova reprezentacija, nadam se da ću uspeti da napravim dobar spoj mladosti i iskustva. Potreban je mukotrpan rad. Devojke iz domaće lige nisu baš u zavidnoj fizičkoj spremi, napravili smo nekoliko testova koji su nam na to ukazali. Trudimo se zajedno sa Federacijom, da se u narednom periodu češće okupljamo, da se struka sastaje svake nedelje i da isplaniramo ozbiljne pripreme. Bez toga, ne možemo se nadati uspehu – rekao je selektor Savevski. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball