ŠIŠKAREV BRUTALNO „POČISTIO“ MARTINA: Sada neka se fokusira na svoj drugi tim… – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

ŠIŠKAREV BRUTALNO „POČISTIO“ MARTINA: Sada neka se fokusira na svoj drugi tim…

Jedan jedini poraz bio je dovoljan da reprezentacija Rusije ostane bez polufinala na Evropskom prvenstvu u Danskoj. Jedan, ali koban po selektorski status španskog trenera Ambroša Martina, koji će biti smenjen i pre utakmice za peto mesto koju bi Ruskinje trebalo da odigraju sa Holanđankama. Poruka prvog čoveka Federacije, Sergeja Šiškareva, još je brutalnija nego u slučaju selektora muške reprezentacije Eduarda Kokšarova, kome je u januaru poručio da „ima 24 sata da podnese ostavku“:

 • Ambroš Martin će biti prinuđen da podnese ostavku. U svom poslednjem intervjuu rekao je da je fokusiran na dva tima – jedan je reprezentacije Rusije, drugi njegova familija. Informisali smo ga da može da se posveti svom drugom timu. Sada može da podiže sinove i bude srećan. Sinovi su veoma važni, a on ima tri sina. Razumem ga u potpunosti. Drugi trener će pripremiti ekipu za utakmicu za peto mesto i kvalifikacije za Tokio. Ko i kako, odlučiće izvršni odbor. Trefilov neće biti kandidat. On je veliki čovek, veliki trener. Volim ga i poštujem, ali njegovo zdravlje mu nedozvoljava da radi sa timom – reči su Šiškareva, a prenosi handballfast.com.

2 Comments

 1. Spiridon Kopicl

  16/12/2020 at 20:08

  Najbolje da ode u Žalgiris,tamo imaju kontrapristup.Onaj Jaskevičijus pustio igrača pred neko finale da ide i drži ženu za ruku dok se porađa.ijoš naduvao novinara zbog pitanja.😁

 2. Poskok

  18/12/2020 at 00:27

  Izuzetan trener, nemaju pojma rusi…treba da ga mi angažujemo! Kada je bio u Rumuiji, video se napredak, blizu borbe za medlaju, kako je otišao, prosek!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *