Srpkinje na novom početku - Bošković poveo put Niša - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Srpkinje na novom početku – Bošković poveo put Niša

Srpkinje na novom početku – Bošković poveo put Niša

1 komentar

 Tek nekoliko srpskih reprezentativki, pojavilo se na okupljanju u hotelu "Srbija" u Beogradu na startu EHF nedelje, u okviru koje će Srbija odigrati dva uvodna meča kvalifikacija za EURO 2012 sa Grčkom u Nišu (sreda, 18 časova) i Portugalijom u gostima (nedelja). Pet igračica, koje su nastupale u EHF Ligi šampiona, doći će direktno u Niš u toku sutrašnjeg dana, a neke od igračica Zaječara su već tamo.

–  Lepo je što počinjemo po ovako sunčanom danu. Da nam bude svaki takav. Pozvao sam po tri igračice na svakoj poziciji. Želeo sam da vidim neke igračice, sa kojima do sada nisam radio. Treba ovo kratko vreme, koje nam predstoji zajedno, iskoristiti na pravi način. Imamo samo dva dana treninga i trebalo bi na sve obratiti pažnju. Hteo sam i da ispoštujem što više igračica sa spisak od 28. To je razlog, zašto nisam dao spisak od 16 igračica. Što više vremena provedemo zajedno, to će biti bolje – objasnio je svoju odluku, Saša Bošković, novi selektor Srbije.

Reprezentacije je, odmah po okupljanju, krenula put Niša, gde će već u nedelju popodne odraditi prvi trening. Najbolje srpske rukometašice, radiće i u ponedeljak, odnosno, utorak, dva puta dnevno, a prisustvovaće i akciji "Odbrojavanje", namenjenoj promociji EHF EURO 2012 za muškarce, koja se 90 dana pred početak takmičenja održava na gradskim trgovima četiri srpska grada.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball