Srpkinje putuju na turnir u Brazil - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Srpkinje putuju na turnir u Brazil

Srpkinje putuju na turnir u Brazil

Zorica Radojkovic
0 komentar

U sklopu priprema za Svetsko prvenstvo koje se u decembru održava u Danskoj, ženska seniorska reprezentacija Srbije u okviru EHF nedelje, od 25. do 29. novembra učestvovaće na internacionalnom turniru u Brazilu.

Rivali Srbije biće selekcije Brazila, Slovenije i Argentine. Po završetku turnira u Brazilu, reprezentativke Srbije putuju za Dansku gde će učestvovati na XXII Svetskom prvenstvu. Srbija je u grupi A, gde će se za dalji  plasman  boriti  sa  Danskom,  Crnom  Gorom,  Mađarskom,  Tunisom  i  Japanom.  Na prethodnom SP, koje se održalo u Beogradu, selekcija Srbije je osvojila srebrnu medalju.

Saša Bošković

– Približava nam se SP. Narednih dana ćemo svi biti na okupu. Devojke su sve zdrave, sem Sanje Rajović, koja neće ići u Brazil jer je čekaju još neke kontole. Ona će nam se priključiti u Danskoj. U Brazlu nas čekaju tri teške utakmice. U Dansku idemo sa ciljem da ostvarimo svoj san, a to je olimpijska viza. I u Danskoj nas čeka teška grupa ali pokazali smo do sada da možemo.

Biljana Bandelier

– Ovo je možda moja poslednja godina bavljena rukometom. To mi je dodatni motiv, jerbi to bio najlepši završetak karijere, učešće na Olimpijadi. Poznajemo ekipe koje nasčekaju na oba turnira i daćemo sve od sebe da napravimo najbolji rezultat.

Ana Kačarević

-Idemo  na  poslednju  proveru  u  Brazil.  Moja  povreda  je  sanirana  tako  da  se zahvaljujem na ukazanom poverenju RSS. Daćemo sve od sebe da se pokažemo u najboljem svetlu.

Dijana Števin,

– Čeka nas Brazil da se što bolje uigramo. Bitno je da sve imamo veliku želju i to nam dosta znači.

 

RASPORED UTAKMICA – Brazil / prenos na SportTV

Petak, 27.11

19:15h – Brazil  – Slovenija

21h – Srbija –  Argentina

Subota, 28.11

11:50h – Srbija  – Slovenija

13:50h – Brazil –  Argentina Nedelja,

29.11

10:30 – Argentina – Slovenija

12:30 – Brazil – Srbija

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball