Startovale i "Krstašice" - od subote na Kopaoniku! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Startovale i "Krstašice" – od subote na Kopaoniku!

Startovale i "Krstašice" – od subote na Kopaoniku!

0 komentar

 Rukometašice Jugopetrol Radničkog započele su pripreme za novu sezonu u Super ligi Srbije. Trener Bratislav Obućina izvršio je prozivku i ekipa je krenula sa radom. Ekipa će do 7. avgusta trenirati u Beogradu, a onda kreće put Kopaonika, gde će ostati do 18. avgusta, kada se vraćaju u glavni grad, a već 23. će otputovati u Veliku Planu gde će ostati do kraja meseca. Planirano je da ekipa odigra nekoliko trening utakmica i to protiv Knjaz Miloša i Jagodine.

Na prozivci nije bilo juniorskih reprezentativki Tine Kolundžić i Jovane Žunić, koje se spremaju za učešće na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Ali zato su prvi trening po veoma sparnom vrmenu odradile Milica Jezdić, Dubravka Kosić, Nina Kolundžić, Aleksandra Savić, Marija Grbić, Milica Čović, Ivana Pterović, Aleksandra Božović, Slađana Petrovski, Milana Bogdan, Jelena Varda,  Jovana Pajić, Milica Rančić, Jovana Kostić, Marija Jović, Zorana Cvetinović, Aleksandra Mladenović,  Marija Pavlović,  Jovana Pavlović, Sanja Radosavljević, i Kristina Milovanović.

Od 31. avgusta do 2. septembra u sklopu obeležavanja 60 godina osnivanja kluba, Radnički će u Beogradu biti domaćin "Trofeja šampionki" na kome će učestvovati Olimpija (Slovenija), Metalurg (Makedonija) i Borac iz Banjaluke.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball