"Tigrice" žele samo vrh! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet "Tigrice" žele samo vrh!

"Tigrice" žele samo vrh!

0 komentar

 “Tigrice” iz Ljubljane počele su pripreme za novu sezonu u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na predhodnu godinu, ali ambicije ekipe koju vodi Marta Bon su ponovo visoke. Krim želi duplu krunu u Sloveniji, polufinale Lige šampiona i plasman na finalni turnir Regionalne lige. Igračice koje su ove sezone obukle dres Krima trebalo bi da u velikoj meri doprinesu ostvarenju tih ambicija, a one su: Jelena Grubišić, Kristina Franić, Ana Miriam De Sousa, Dragana Cvijić, Ana Gros, Alja Jankovič, Alja Koren i Iris Guberinič, dok iskusna Olena Jacenko nije novo ime među “Tigricama”.

Novi kapiten postala je Ljudmila Bodnjeva, a kapitensku traku nasledila je od Špele Cerar koja je završila igracku karijeru, ali i ostala na funkciji u klubu. Novost je i ta da će Krim ove sezone morati da igra domaću ligu od početka, tako da će šampionke Slovenije najverovatnije formirati dve ekipe za potrebe igranja na četiri fronta.

Podsetimo, dres Krima više ne nose: Agnes Triffa, Tanja Oder, Špela Cerar, Manuela Hrnjić, Dijana Golubić, Neli Irman, Anja Argenti, Nives Ahlin, Renate Mortel i Barbara Varlec. Situacija oko transfera Sandre Zacsik je još nerešena.

Krim će prvi deo priprema odraditi u Ljubljani, zatim odlazi put Kranja gde će ostati do odlaska na turnir u Koprivnicu krajem avgusta.

Od 3.do 5. septembra u Ljubljani se igra tradicionalni memorijalni turnir “Vinko Kadija” na kome pored domaćina Krima, učestvuju austrijski Hipo, crnogorska Budućnost i rumunski Oltčim.

U Ligi šampiona, slovenačke šampionke nalaze se u grupi B zajedno sa Hipom, Mecom i pobednikom četvrte grupe kvalifikacionih turnira koji se igraju od 2.do 4.oktobra.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball