Uroš Bregar: Ubrzali smo u nastavku, velika zahvalnost starijim igračicama - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Uroš Bregar: Ubrzali smo u nastavku, velika zahvalnost starijim igračicama

Uroš Bregar: Ubrzali smo u nastavku, velika zahvalnost starijim igračicama

Marko Marjanović
0 komentar

Ženska rukometna reprezentacija Srbije upisala je pobedu nad Turskom rezultatom 33:24 (15:10) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Revanš utakmica zakazana je za 12. april od 18 časova u USC Voždovac gde će srpski tim imati priliku da ”overi” plasman na šampionat sveta koji se igra krajem ove godine u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj.

Selektor Uroš Bregar analizirao je igru svog tima po završetku meča u turskom Giresunu.

”Nisam zadovoljan prvim poluvremenom jer smo pravili previše tehničkih grešaka, ali ono što je bilo dobro, bio je rezultat. U pauzi smo razgovarali o tome šta je potrebno popraviti. Prioritet je bio ubrzati igru i smanjiti broj grešaka što smo do kraja uspeli. Posebno sam srećan što su sve igračice dobile priliku da zaigraju. Veliku zahvalnost dugujem starijim igračicama koje su pristale da dođu da pomognu da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo i mislim da su zaslužile da ih pozdrave pune tribine u sredu na Banjici”, istakao je slovenački stručnjak.

Po završetku meča obratila se i najefikasnija rukometašica ovog susreta, Sanja Radosavljevič.

”Prva utakmica je gotova, ali je najvažnija ona koju igramo u sredu. Dobar meč za nas, iako smo imali i neke loše momente, ali ono što je važno jeste da smo postigle krajnji cinj, a to je da zabeležimo pobedu. Pozvala bih sve navijače da dođu i da nas podrže u što većem broju”, poručila je za kraj Sanja Radosavljević.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball