Vrnjačka Banja čuva vrh! - Balkan-Handball.com
Naslovna Ženski rukomet Vrnjačka Banja čuva vrh!

Vrnjačka Banja čuva vrh!

0 komentar

Odigrano je i poslednje kolo jesenjeg dela Super lige za rukometašice. Vrnjačka Banja je osvojila nove bodove u duelu sa Zaječarom posle pobede 27-23 i zadržala se na vrhu tabele. Naisa nije dozvolila nikakvo potencijalno iznenađenje na svom terenu pa je Crvena Zvezda pobeđena rezultatom 32-25. Medicinar je ipak izgubio bodove u Šapcu u tesnoj utakmici sa Knjaz Milošem rezultatom 24-25, a Dinamo je u Pančevu bio ubedljiv protiv Bora 28-19.

Vrnjačka Banja – Zaječar 27-23(15-7)

Igračice Vrnjačke Banje došle su do novih bodova u Super ligi. Zaustavile su opasnost br.1 u redovima Zaječara – Ćubelu i tako odradile dobar deo posla u pobedi 27-23(15-8). Domaći sastav igrao je bez povređene Veraje na levom krilu, koju je silom prilika, ali uspešno zamenila Tasić. Odlična Bailov na golu Zaječara i Mićić na desnom krilu nisu bile dovoljne da se izbegne poraz u Banji. Stamatović i Trifunović su bile najefikasnije u domaćoj ekipi, mada su dosta problema odbrani gošći donele Krpež i Dmitrović.

Vrnjačka Banja: Paplacko (11 odbrana), Tatalović(3 odbrane, penal), Miljković, Trifunović 6, Stamatovic 7, Paris, Krpež 4, Marjanović, Tasić 4, Dmitrović 3, Ćosić 1, Živković 2, Budai, Veraja.

Zaječar: Rajhel 2, Radić, Ćubela 2, Marković 1, Bajagić, Pajkić, Milanović 3, Dragaš 3,
Smiljanin( 2 odbrane), Mićić 4, Bežanović 3, Maravić, Živadinović 3, Bailov(16 odbrana, penal)

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball