Balkan-Handball.com

Živko Mukaetov dočekao „zlatne“ Makedonke

Predsednik Rakometne Federacije Makedonije, Živko Mukaetov, dočekao je žensku kadetsku reprezentaciju i čestitao igračicama na osvajanju Evropskog prvenstva B divizije u Litvaniji. Podsetimo, mlade Makedonke su u finalu savladale Island i izborile plasman u A diviziju.

Devojke do 17 godina, vođene selektorom Ljubomirom Savevskim, reprezentovale su svoju zemlju na najbolji mogući način, što je prepoznao i prvi čovek makedonskog rukometa, Živko Mukaetov.

-Svi smo radosni i ponosni na ovo što su naše devojke uspele, i ja želim da im se lično zahvalim na tome. Ovo je jedan prelep početak seniorskih karijera. Mi smo kao Federacija tu da pomognemo i zajedno radimo za makedonski rukomet i makedonski sport. Ono što ste napravile, zajedno sa stručnim štabom, zaslužuje veliko bravo.

-U lično ime se zahvaljujem svima vama, a mi smo kao Federacija odlučili da vas nagradimo. Poklone je pripremio naš sponzor, kompanije „Rebeka“, a tu je i novčana nagrada u iznosu od 31.000 denara, zato što ste ovog leta svi pokazali profesionalnost, otkazali odmore i borili se za svoju zemlju – obratio se Mukaetov rukometašicama i stručnom štabu.

Foto: Gol.mk

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *