Matijas Gidsel u Fukse Berlinu! - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Matijas Gidsel u Fukse Berlinu!

Matijas Gidsel u Fukse Berlinu!

Marko Marjanović
0 komentar

Momak koji je eksplodirao u poslednjih 12 meseci na rukomeetnim terenima širom sveta, Matijas Gidsel, od leta 2022. karijeru nastavlja u Bundesligi. Najkorisniji igrač nedavno završenog olimpijskog turnira u Tokiju, zaigraće za ekipu Fukse Berlina.

Dvadesetdvogodišnji desni bek trenutno nastupa za GOG Gudme, u čijem dresu se isprofilisao i kao prva opcija na svojoj poziciju u reprezentaciji Danske.

-Bundesliga je najjače takmičenje na svetu. Oduševljen sam razvojnim konceptom Fukse Berlina, biće jako zanimljivo igrati za takav tim – rekao je mladi majstor rukometa.

-Jedva čekam da u našem timu vidim jednog od najtalentovanijih momaka današnjice. Gidsel je neverovatno pametan igrač, koji pravi jako malo grešaka, po čemu se savršeno uklapa u naš koncept igre. Činiće sjajan trio sa Fabianom Videom i Nilsom Lihtlajnom. Ponosan sam što je Matijas izabrao Berlin iako je imao puno ponuda. Naš klub ga dugo prati, odavno sanjam da ga dovedemo – rekao je sportski direktor „Lisica“, legendarni Štefan Krečmar.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball