Balkan Handball

Elezović u čudu posle gubitka ugovora: Rame zdravo i spremno za sve napore

Profesionalni put rukometaša nepredvidiv je i pun zamki, a u jednu je upao i povremeni srpski reprezentativac Uroš Elezović (35), koji je „preko noći“ ostao bez ugovora sa rumunskim Temišvarom. Nekadašnji igrač Vrbasa, Vojvodine, Kopera, Šafhauzena, koji je u prošloj sezoni nosio dres izraelskog Ramat Hašarona, raskinuo je dogovor sa timom crnogorskog stručnjaka Pere Miloševića zbog povrede ramena, koju su mu klupski lekari utvrdili prilikom medicinskog pregleda:

 • Dve nedelje posle pregleda nazvao me je trener da mi to saopšti. Prva reakcija mi je bila „a šta sam to povredio“? – kaže, sa dozom ironije“, član srpskog državnog tima sa EURO 2016 u Poljskoj.
 • Rame me ne boli, niti sam ikada imao problema sa njim. Nikakva povreda ne postoji. Još uvek sam u čudu. Kako bih sve to demantovao, kao i glasine koje kruže, otišao sam na pregled u Zagreb kod najpriznatijeg stručnjaka za tu vrstu povrede, koji je snimkom utvrdio da je rame potpuno funkcionalno i spremno za sve napore – kaže rezignirani Elezović za Balkan-Handball.com, koji je ostao na „belom hlebu“ preko noći, iako je Temišvar mesecima bio uporan da ga dovede u svoje redove.

2 Comments

 1. Lijepo je imat svoju avliju

  17. jula 2017. at 17:10

  Vojvodina kralju…
  Da haramo …
  Opet !

 2. vuk

  18. jula 2017. at 12:17

  Pero te klasicno namjestio!!!