Balkan Handball

NEW BELGRADE SUMMER CUP 2018: Otvorite rukometno leto u srpskoj prestonici

Četvrtu godinu u nizu Rukometni klub “Novi Beograd“ organizovaće rukometni turnir „Letnji Kup Novog Beograda“. Turnir međunarodnog karaktera, koji raste iz godine u godinu, biće održan od 26. do 28. juna u srpskoj prestonici u četiri uzrastne kategorije – kod dečaka 2002, 2003, 2004 i 2005.godište i mlađi,  i dve kategorije kod devojčica: 2002 i mlađe i 2004. godište i mlađe.

 – “Letnji Kup Novog Beograda“ je turnir gde će mladi rukometaši i rukometašice sumirati završenu sezonu i boriti se za još jedan trofej a ujedno i imati sjajnu uvertiru za letnji raspust koji im nakon toga sledi. Želja nas organizatora je da pored rukometnih nadmetanja, deci i trenerima pružimo i užitak koji Beograd daje svim svojim posetiocima: vožnja brodom, turističke ture, odlazak u šoping, druženja, izleti… Takođe želimo da istaknemo da ćemo pored ekipnih, podeliti i mnogo pojedinačnih priznanja i time izdvojiti najbolje od najboljih – rekao je direktor turnira Nikola Maksimović.

Kakva je atmosfera na turniru vladala prošle godine, možete videti i iz klipa gore, a o tome kakvo je interesovanje za turnir – najbolje govore brojke iz godine u godinu.

Letnji Kup 2016 – 25 ekipa

Letnji Kup 2017 – 66 ekipa

Letnji Kup 2018 – 90 ekipa

http://handballsummercup.rs/

FACEBOOK STRANICA TURNIRA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *