FOTO: Poljaci se "zahvalili" sudijama - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize FOTO: Poljaci se „zahvalili“ sudijama

FOTO: Poljaci se „zahvalili“ sudijama

zika.bogdanovic
2 komentari

Poljska rukometna javnost, osula je paljbu po srpskom sudijskom paru, Dušanu Stojkoviću i Nenadu Nikoliću, posle poraza u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru. Poljaci su poraženi od Katara 28:31, a nakon utakmice, okupili su se na centru i  napravili nesvakidašnji gest koji je obišao planetu. Najdalje je otišao levi bek Poljske Pjotr Črapkovski, koji je izjavio posle meča:

– Sve što su napravili je sramota za rukomet. Ne znam da li je Katar kupio prvenstvo, ali ovo je sramota, sramota i sramota. Suđenje je bilo katastrofalno, sudije treba da budu suspendovane i nikada više u životu da ne sude. Svaki normalan navijač je to video, pobednik je bio rešen pre početka meča. Nije bilo moguće pobediti Katar. Prestupi, faulovi u napadu, ni jedno isključenje na naših deset. To nije normalno, ovo se ne dešava na normalnim utakmicama – rekao je poljski bek, ne ulazivši u lošiju partiju svoje ekipe u odnosu na prethodna dva meča. 

Možda vam se dopadne

2 komentari

Kristi 31/01/2015 - 14:08

Klasika,svi kukaju na sudije a ne znam sta su sudije krive sto nisu mogli,pored rasolozenog Sarica na golu, da pogode ni jedan zicer.Posle svakog poraza uvek su sudije krivac br 1.E pa u ovom slucaju mislim da nisu u pravu,ne kazem da je sudjenje bilo savrseno ali daleko od toga da je kvalitet sudjenja uticao na krajnji ishod.Pozdrav.

Odgovori
Sylvio 02/02/2015 - 00:31

Mislim da su pogriješili što su način suditi tim ljudima bio je daleko od ideala sporta.Način na koji suci su jako omiljen domaćini. Gledajući ta gospoda suci mogli vidjeti vjerojatno kupio, ne vidi poniważ tima Prekršaji Katar i priznati da je cilj ne bi trebao biti.
Ukratko Dušanu gospodo Stojkoviću i nenadu Nikoliću kao potkupljivi suci su klaunovi.
sramota

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball