Balkan-Handball.com

PRELISTAVANJE 2018: Makedonsko osvajanje Zagreba, kolumne, „rukometaši, trepnite dva puta“…

Najčitaniji tekst na Balkan-Handball.com u 2018. godini bio je izveštaj Milana Krasića iz Zagreba sa meča Makedonije i Nemačke na kraju preliminarne faze EHF EURO 2018. Makedonska rukometna euforija posle odlične preliminarne faze u Zagrebu i selidbe u Varaždin, mogla se videti i kroz kolumnu Žike Bogdanovića o Stojančetu Stoilovu, koja je zauzela drugo mesto, a na trećem se našla čuvena izjava Jovice Cvetkovića tokom turnira u hrvatskoj prestonici. 

Na poziciji broj 4 našla se kolumna Sretena Raškovića o Raulu Gonzalesu i igri makedonskog tima tokom EURO 2018.

Na petom mestu našla se kolumna Žike Bogdanovića o igri skopskog Vardara posle pobede u Kilu u četvrtfinalu EHF Lige šampiona.

Na poziciji broj 6 našao se izveštaj sa čuvene utakmice Slovenije i Nemačke obeležene nesvakidašnjom završnicom i reakcijom Veselina Vujovića.

Na mestu broj 7 nalazi se izveštaj sa meča Makedonije i Slovenije iz Zagreba.

Momenat povratka Ilije Abutovića i ovacije publike u hali „Jane Sandanski“ zaslužili su osmo mesto.

Izjava kapitena reprezentacije Makedonije Kirila Lazarova posle promašaja Stojančeta Stoilova za pobedu nad Nemačkom, našla se na poziciji broj 9.

Kolumna Žike Bogdanovića koja je izazvala nepodeljene simpatije javnosti, a vezana je za nesavršenost pravila rukometne igre i negativan uticaj ljudi oko terena našla se na desetom mestu.

POZICIJE 11-20

https://www.balkan-handball.com/analize/prelistavanje-2018-vuja-brani-sedmerac-kolumne-francuski-keln-vardar-makuc-od-11-do-20-mesta/

PRELISTAVANJE 2018: TOP 30 tekstova na Balkan-Handball.com (od 21. do 30.)

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *