Balkan-Handball.com

PREDAVAČI ŠOŠTARIĆ I PERIĆ: Srpski treneri na centralnom seminaru u Šumaricama

Centralni seminar rukometnih trenera „ŠUMARICE 2019“ počeo je u petak u Kragujevcu i trajaće do nedelje u organizaciji Zajednice trenera Rukometnog saveza Srbije. Program je počeo u petak predavanjima Željka Radojevića („Priprema utakmice uz primenu video analize“) i profesora dr. Nenada Đurđevića („Pravna regulativa zaštite trenera“).

U subotu 22. juna predavači će biti će specijalista u oblasti fizičke pripreme Mladen Opačić („Kondiciona priprema u takmičarskom periodu“), trener golmana osvajača EHF Lige šampiona, skopskog Vardara, Dejan Perić (Tehničko-taktička priprema golmana za odbrane šuteva sa devet metara u takmičarskom periodu“), kao i selektor ženske reprezentacije Hrvatske, odnosno, trener zagrebačke Lokomotive, Nenad Šoštarić („Prelaza iz faze napada u fazu odbrane“ i „Kontiunirano kretanje sa i bez lopte“).

Završnog dana, u nedelju 23. juna, na programu su predavanja psihologa Vladimira Kitanovića („Prevladavanje stresa u rukometu“) i Dr. Vesne Repić-Đujić („Metod za praćenje zamora u rukometu“) posle kojih će uslediti dodela sertifikata učesnicima najbrojnijeg trenerskog seminara u našoj zemlji.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *