Balkan-Handball.com

Rastali se RK Nexe i Zdenko Kordi!

Zdenko Kordi više nije trener RK Nexe iz Našica! Vest o kojoj se govorkalo u rukometnim krugovima, ugledala je svetlost dana u utorak, kada je klub objavio sporazumni prekid saradnje sa čovekom koji je ostavio veliki trag u hrvatskom vicešampionu, kao direktor, a onda i kao trener.

  • Rukometni klub Nexe ima ambiciju biti uz bok najboljima. Ove smo sezone ljestvicu podigli visoko, a rezultati su slabiji od naših očekivanja. Smatramo kako možemo i moramo bolje. Trener Kordi i ja smo danas razgovarali i dogovorili se kako je jedini način ostvarenja pozitivnih rezultata promjena trenera. Trenutačno ne možemo raditi velike promjene u momčadi. Ime novoga trenera ne znamo, očekuju nas razgovori i uskoro ćemo informirati sve o našoj odluci. Do tada će vršitelj dužnosti trenera prve momčadi biti pomoćni trener Franjo Lelić. Zdenko Kordi je u rukometnom klubu Nexe od 2008. godine prvo kao športski direktor, a onda i kao trener prve momčadi. Ja mu se zahvaljujem na predivnoj i uspješnoj suradnji. Vjerujem kako ćemo u nekom obliku surađivati i u budućnosti – rekao je predsednik kluba Josip Ergović. 

Kordi je vodio Nexe sa klupe od 2013. godine. Proglašen je za najboljeg hrvatskog trenera u 2015. godini. Najveći uspeh je plasman u grupnu fazu EHF Kupa u sezoni 2014/2015. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *