Balkan-Handball.com

VARDAROVO ČUDO za rekordan dan u istoriji Balkan-Handball.com

Petak, 26. april 2019. godine ostaje upisan kao dan u kome je Balkan-Handball.com postavio novi rekord u broju poseta! Tome je doprinela spektakularna pobeda skopskog Vardara nad mađarskim Pik Segedom, koja je makedonske šampione približila plasmanu na Final4 EHF Lige šampiona treću godinu zaredom.

Utakmica u hali „Jane Sandanski“ imala je posebnu emotivnu notu, s obzirom da je posle saopštenja Sergeja Samsonenka, i zvanično obnarodovano da je klub u velikim finansijskim problemima i da se se postojeći igrački kadar raspasti po završetku sezone.

To je praktično značilo da su Karačić i drugovi po poslednji put izašli pred skopsku publiku u jednom velikom meču, kakvih je bilo na desetine u prethodnih 6 godina.

Broj poseta je za 369 premašio dosadašnji rekord koji je postavljen 31. marta 2014. godine, dan posle prvog-istorijskog plasmana dva makedonska kluba u četvrtfinala EHF Lige šampiona, Metalurga i Vardara.

Interesantno, 13. januar 2018. godine, dan posle remija Nemačke i Makedonije na EP 2018, drži treću poziciju, a 14. januar ove godine, dan kada je naš kolega Mladen Miletić napisao kolumnu o Stojančetu Stoilovu, nalazi se na broj 4.

Dodajemo i to da su najbrojniji posetioci prošlog petka bili iz Makedonije – 61%, pa daleko iza, Srbije 12%, Hrvatske, Slovenije, BiH i Nemačke…

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *