Zagreb vodi Andrija Nikolić - Šoštarić na rehabilitaciji, pa u radu sa mlađim kategorijama - Balkan-Handball.com
Naslovna Analize Zagreb vodi Andrija Nikolić – Šoštarić na rehabilitaciji, pa u radu sa mlađim kategorijama

Zagreb vodi Andrija Nikolić – Šoštarić na rehabilitaciji, pa u radu sa mlađim kategorijama

zika.bogdanovic
0 komentar

RK Zagreb je objavio da će do kraja sezone ekipu umesto Nenada Šoštarića predvoditi Andrija Nikolić.

„Trener Šoštarić prema uputama liječnika posvetiti će se trotjednoj rehabilitaciji u toplicama, a nakon toga ostati će djelovati u rukometnom klubu Zagreb u funkciji šefa struke svih kategorija, s posebnim naglaskom na rad mlađih dobnih skupina“.

„U studenom sam napravio operaciju leđa, a potom u jednoj privatnoj zagrebačkoj bolnici i rehabilitaciju. Na posljednjem kontrolnom pregledu liječnici su mi rekli dvije važne stvari. Prvo, ne preporučuju mi se putovanja, posebno avionska u kojima bi zbog trešnje i turbulencije moglo doći do novih problema s leđima. Drugo, propisali su mi obaveznu trotjednu rehabilitaciju u toplicama. Naravno da mi je zdravlje na prvom mjestu i stoga sam odmah obavijestio rukovodeće ljude u klubu o svom stanju“, kazao je trener Šoštarić te potom dodao:

„S vodstvom kluba je dogovoreno da ću po završetku rehabilitacije postati šef svih kategorija. Jedan od mojih zadataka biti će i taj da pomognem kolegi Andriji Nikoliću koji će nastaviti voditi prvu ekipu. Primjerice, dok će ekipa sada igrati u Aalborgu ja ću pogledati utakmicu našeg slijedećeg protivnika Kolstada i Andrija će po povratku iz Danske imati spremnu moju analizu te utakmice. Biti će tu dosta posla i s igračima koji se za određenu utakmicu nisu našli u sastavu i s kojima ću također raditi ovdje u Zagrebu. Također, radit ću i s mlađim igračima, a u planu je da se napravi i kompletna evaluacija rada omladinskog pogona. Kao što je kazao i direktor Vedran Šupuković ima tu dosta posla. Ipak, za početak ću se posvetiti vlastitom oporavku kako bi tu priču s leđima uspješno priveo kraju“, zaključio je Nenad Šoštarić

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball