Balkan-Handball.com

Uniline – službena je turistička kompanija EURO 2018 u Hrvatskoj

Nakon velikog intervjua s Izvršnim direktorom Korporative i sporta turističke kompanije Uniline i bivšim hrvatskim rukometnim reprezentativcem, Goranom Špremom pobliže smo saznali čime se sve bavi vodeći touroperator u Hrvatskoj i jugo-istočnoj Europi.

Uniline je kompanija koja na tržištu posluje još od 1996. godine. Njeni počeci bili su skromni, vezani za poslove incoming touroperaterstva. Jasna vizija i cilj osnivača kompanije, da Uniline postane vodeći touroperator u Hrvatskoj i jugo istočnoj Europi postignut je nakon dvadeset godina neumornog rada, istraživanja i praćenja turističkih trendova. Kao i mnoge uspješne kompanije i Uniline je svoje poslovanje započeo u malom uredu, vođeno poslovnom strašću i željom za uspjehom nekolicine visokomotiviranih ljudi koji su u poslovanje utkali svoje znanje, entuzijazam i veliku ljubav prema turizmu. Na čelu kompanije nalazi se čovjek koji je lider hrvatskog turizma, Boris Žgomba ujedno i Predsjednik uprave. Trenutno obnaša i funkciju predsjednika Udruženja putničkih agencija pri HGK, potpredsjednik je Europskog udruženja putničkih agencija i turoperatora (ECTAA), a ujedno je i član Vijeća Hrvatske turističke zajednice, TZ-a istarske županije i TZ-a grada Pule. Dva mandata obnašao je funkciju Predsjednika Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) te jedan mandat Predsjednika Europskog udruženja putničkih agencija i turoperatora (ECTAA).

Sjedište kompanije nalazi se u Hrvatskoj, u komercijalnom sjedištu istarskog poluotoka – Puli, te poslovnicama diljem Hrvatske i uredima u Sloveniji, Srbiji te Bosni i Hercegovini, uredima u Kini (Shanghai) i Južnoj Koreji (Seoul) te predstavništvima u Japanu i Tajlandu čime je kompanija postala prepoznatljiv igrač u međunarodnim razmjerima.

Bogatu ponudu turističkih proizvoda sačinjavaju usluge smještaja, usluge hotelskog managementa, rent a cara, transferi, izleti, autobusne ture, avio karte, skijanja, organizacija kongresa, zdravstveni turizam, sportska događanja, turistički proizvodi posebnih interesa te ostale turističke usluge krojene prema željama pojedinaca. Kompanija od 2010. godine u svom portfelju turističkog proizvoda raspolaže i franšiznom Europcara, rent a car operacijom s više od 1.200 vozila u svojoj floti, a po različitim osnovama, godišnje pruža usluge preko 350 tisuća gostiju sa svih strana svijeta te ne čudi da Hrvatski rukometni savez godinama svoje poslovanje povjerava u ruke Unilineovih zaposlenika.

Nakon uspješno odrađenih logističkih potreba Hrvatske košarkaške reprezentacije za ovogodišnje Europsko košarkaško prvenstvo, u ovom trenutku kompanija se brine o kompletnom smještaju i transferima sudionika na Europskom rukometnom prvenstvu koje počinje za svega nekoliko dana, počevši od službenog osoblja, svih šesnaest rukometnih reprezentacija, VIP-ovaca, novinara te navijača. Osim Hrvatskog rukometnog saveza kompanija cjelovit godišnji servis pruža na putovanjima i utakmicama koje obavlja za Hrvatske renomirane sportske saveze; košarkaški, teniski, plivački, karate savez te ostale saveze i hrvatske klubove kao što su RK PPD Zagreb, KK Cibona ili pak KHL Medveščak.

Ako niste u mogućnosti sudjelovati na Europskom rukometnom prvenstvu i koristiti usluge ove vodeće turističke kompanije ne propustite priliku rane rezervacije smještaja za nadolazeće ljetovanje diljem Jadrana.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *