Jelena Lavko pred balkanski obračun: Ko se bude bacio za svaku, taj ide dalje - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaNEMAČKA 2017 Jelena Lavko pred balkanski obračun: Ko se bude bacio za svaku, taj ide dalje

Jelena Lavko pred balkanski obračun: Ko se bude bacio za svaku, taj ide dalje

zika.bogdanovic
0 komentar

Desni bek srpskog nacionalnog tima, Jelena Lavko, izuzetno je zadovoljna rezultatima u preliminarnoj fazi takmičenja na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj. Šuter mađarskog Fehervara, međutim, napominje da Srpkinje moraju brzo da zaborave dobre rezultate iz Lajpciga, jer u nokaut fazi nema prava na grešku. Meč sa Crnom Gorom u GETEK Areni u Lajpcigu zakazan je za nedelju u 17. 30 časova:

  • Lep je doživljaj biti prvi u grupi. Od kako sam u seniorskoj reprezentaciji, ne sećam se da smo bili prvi u grupi na nekom takmičenju. Nisam očekivala da ćemo biti prvi u grupi, ali verovala sam da možemo biti drugi ili treći. Bilo je ovo iznad mojih očekivanja i verovanja. Jako smo zadovoljni prvom fazom, ali o tome više ne smemo da razmišljamo. Moramo da budemo fokusirani na ono što sledi. Ako izgubiš, nema te više na turniru.

Crna Gora je dobro poznat rival….

  • Očekuje nas teška utakmica. Igrali smo na par takmičenja sa njima, kao i sada dve prijateljska pred put u Nemačku, kada smo jednu izgubili, a drugu pobedili. Imamo negativan skor. Pobediće onaj ko bude imao više želje i volje, ko bude borbeniji. Ne postoji više pitanje kvaliteta, jer sve ekipe koje su ostale imaju kvalitet. Onaj ko bude imao više strpljenja i hladniju glavu, a da se baca za svaku loptu, da gine, taj će slaviti.

Najveće oružje Crne Gore….

  • Kontra na Jovanku Radičević. To moramo da zaustavimo, jer su to laki golovi koje ne bi smeli da primimo. Iz ostalih situacija, normalno je da primiš gol, ali brze centre i golove, to moramo da sprečimo, a onda u pozicionoj igri bolje reagujemo.

Dugačka klupa Srbije novi je kvalitet Srbije…

  • Meni se to jako sviđa. Baš komentarišemo da smo sve u igri, da nas selektor sve koristi. Ne stižemo da se umorimo. To je dobra taktika ili kako god to nazvali – jasna je Jelena Lavko.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball