Obradović nakon Hrvatske: Sami smo sebe pobedili - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaEHF EURO 2020 - ŽENE Obradović nakon Hrvatske: Sami smo sebe pobedili

Obradović nakon Hrvatske: Sami smo sebe pobedili

Marko Marjanović
2 komentari

Selektor Srbije Ljubomir Obradović ovako je video poraz svoje ekipe od Hrvatske, usled koje prolaz u narednu fazu zavisi od eventualne pobede Mađarske nad Holandijom:

-Neizvestan i tvrd meč, na kraju su bile za nijansu bolje. Poslednjih 14 minuta skoro da nismo šutnuli na gol, promašili dva penala. Igralo nam je i nerešno, nismo uspeli. Sami smo sebe pobedili. U situaciji smo da zavisimo u drugog, ali ostaje žal za ovom utakmicom, u prvom poluvremenu smo lako izgubili četiri razlike, u drugom poluvremenu nismo uspeli da sačuvamo dva razlike. Nažalost, vreme ne možemo da vratimo – rekao je posle meča selektor Obradović.

Jelena Lavko bila je najbolja u srpskom timu u prvom poluvremenu, ali je u poslednjih 15 minuta čitav tim odigrao očajno u napadu.

-Bio je težak meč. Sve se slažem sa selektorom i žao mi je što nismo uspeli da zadržomo prednost, ali i postignemo gol za izjendačenje, imale smo 20 sekundi – rekla je Lavko.

Možda vam se dopadne

2 komentari

Jagodinac 09/12/2020 - 04:00

Dobar je Obradovic kada nam objasnjava kako je izgubio utakmicu. Za svaki slucaj ako citalac nije gledao utakmicu. 15 minuta bez gola?! Alo! Gde je bio Obradovic da posavetuje igracice? Sve u svemu tuzna prica se nastavlja. Obradovic bi ipak najbolje pasovao kao trener ZRK Dinamo sa kojim je harao tadasnjon mediurepublickom ligom Vojvodina-Bosna i hercegovina.

Odgovori
Sanela 09/12/2020 - 08:54

Posle fudbalskih glumaca dobili smo i rukometne glumice, sram Vas bilo, vaše gluposti plaća narod Srbije.
A Obradoviću i Tumbi kao profesorima glume želim reći, mrš…

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball