Nemački čas rukometa Kataru za polufinale! - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaRIO 2016 Nemački čas rukometa Kataru za polufinale!

Nemački čas rukometa Kataru za polufinale!

zika.bogdanovic
0 komentar

U drugom četvrtfinalu Olimpijskog turnira u Riju, samo je bilo pitanje vremena kada će Dagur Sigurdson pronaći „lek“ za moćnog Kubanca Kapotea, koji je rešetao Volfa u prvom poluvremenu držeći Katar u životu. Sve ostalo, bilo je stvar rutine – 34:22 (16:12). Još jedan dokaz da je nemački rukomet na putu povratka na sam vrh, dok će se najbolji tim Azije zadovoljiti najvećim uspehom – igrom u TOP 8 na najvećoj sportskoj smotri.

Držao se tim Valera Rivere u prvom poluvremenu, samo zahvaljujući raspucanom levom beku koji je postigao sedam fantastičnih golova. Sa druge strane, igrali su svi, tečno, racionalno, pametno. Otpor rivala slomljen je već početkom drugog dela, u 43. minutu je bilo 24:17, što je bio početak kraja…

Prava poslastica u finalu. Olimpijski i svetski šampioni, Francuzi, na evropske, Nemce.

Nemačka – Katar 34:22 (16:12)

Nemačka: Heinevetter, Wolff; Gensheimer (5/1), Lemke, Wiencek (3), Reichmann (5/1), Wiede (5), Pekeler (4), Weinhold (2), Strobel (1), Fäth, Häfner (3), Kühn (3), Drux (3)

Katar: Saric, Stojanovic; Markovic (4/2), Mabrouk, Bagaric, Alsaltialkrad, Roine (2), Capote (9), Murad (1), Memisevic (1), Alrayes (1), Megdich (1), Fernandez (1), Mallash (2)

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball