Kapiten Duvnjak: Izvinjavamo se Hrvatskoj, lošije od ovoga ne možemo! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Kapiten Duvnjak: Izvinjavamo se Hrvatskoj, lošije od ovoga ne možemo!

Nakon ubedljivog poraza od Danske i ispadanja sa Svetskog prvenstva u Egiptu, kapiten reprezentacije Hrvatske se u ime cele ekipe izvinio hrvatskoj javnosti.

-Pre svega se, kao kapiten, u ime cele ekipe, izvinjavam  hrvatskoj javnosti na ovakvom turniru. Od prve utakmice nismo bili pravi, to je fakat, ne bežimo od toga. Danci nam očitali lekciju, u drugom poluvrmenu smo nestali sa terena, pretčali su nas i lagano pobedili. Najlošiji turnir od kada igram za reprezentaciju, preuzimam deo odgovornosti. Nisu nas uznemirile reči Lina Červara nakon Argentine, znali smo da imamo šanse ako Katar pobedi. Mi igrači smo održali sastanak sa selektorom, ali opet nije funkcionisalo. Nije bilo te atmosfere kao pre godinu dana kada smo igrali finale. Treba reći da su nas tada i navijači nosili, vukli nas, ali sada nije bilo te euforije.

Za 40 dana slede olimpijske kvalifikacije. Savez će odlučiti ko će biti novi selektor za taj izazov, treba nam dobar reset nakon ovog turnira. Želimo da odemo na Olimpijske Igre. Ako je nešto dobro i jasno, to je da gore od ovoga ne možemo – zaključio je Domagoj Duvnjak. 

Červar za kraj: Bez milosrđa, neće biti bolje. Ne treba zaboraviti ali treba oprostiti!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *