POČELO JE: Čileanci lak zalogaj za Egipćane - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaSP 2021 POČELO JE: Čileanci lak zalogaj za Egipćane

POČELO JE: Čileanci lak zalogaj za Egipćane

Marko Marjanović
0 komentar

U prvom meču 27. Svetskog prvenstva, domaćin turnira Egipat je lako savladao reprezentaciju Čilea, 35:19 (18:11). U ovoj grupi nalaze se još Švedska i Makedonija, koje će odmeriti snage u četvrtak od 20.30.

Pred praznim tribinama dvorane u Kairu, Mondijal je počeo laganom pobedom Egipćana nad Južnoameričkom selekcijom od koje se mnogo više očekivalo. Iako je selektor Parondo van tima ostavio verovatno najveću zvezdu, Ahmeda El Ahmara, razlika u kvalitetu, ozbiljnosti i motivisanosti bila je očigledna od prvog minuta. 

Brzo su se Egipćani odvojili, poveli sa 5:2 pa 9:5. Do poluvremena su praktično rešili pitanje pobednika, a u nastavku su rutinski odradili posao. Prednost je varirala od šest do devet golova, da bi izabranici Matea Garalde u samoj završnici ublažili poraz, ali ne i popravili utisak.

EGIPAT-ČILE 35:29 (18:11)

EGIPAT: Yehia Elderaa 6, Akram Yousri 5, Yahia Omar 4, Mohammad Sanad 4, Mohamed Mamdouh 3, Ali Zein 3, Ibrahim Elmasry 2, Omar Elwakil 2, Hassan Kaddah 1, Seif Elderaa 1, Mohsen Ramadan 1, Ahmed Moamen 1.

ČILE: Esteban Salinas 8, Erwin Feuchtmann 7, Rodrigo Salinas 5, Emil Feuchtmann 3, Diego Reyes 2, Javier Frelijj 1, Felipe Barrientos 1, Daniel Ayala 1, Sebastian Ceballos 1.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball