Stoilov pred drugi krug: Bićemo bolji iz meča u meč! - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaSP 2021 Stoilov pred drugi krug: Bićemo bolji iz meča u meč!

Stoilov pred drugi krug: Bićemo bolji iz meča u meč!

Marko Marjanović
0 komentar

Reprezentacija Makedonije je na mala vrata došla na Svetsko prvenstvo u Egipat, ali je uspela da se plasira u drugi krug zahvaljujući pobedi nad Čileom 32:29 u trećem kolu.

Naredni rivali selekcije Danila Brestovca biće Slovenija, Rusija i Belorusija, u sredu, petak i nedelju. Makedonija je razočarala u prve dve utakmice protiš Švedske i Egipta, nije najbolje krenula ni protiv Čileanaca, ali su u drugom poluvremenu stvari došle na svoje mesto i cilj je ostvaren.

Jedan od najiskusnijih u timu, Stojanče Stoilov, veruje da će Makedonija igrati sve bolje iz meča u meč.

-Odigrali smo katastrofalno prve dve utakmice, ali je lep osećaj jer smo se na kraju plasirali u drugi krug. Privilegija je uopšte biti deo jednog takmčenja kakvo je Svetsko prvenstvo. Daćemo sve od sebe da dostojanstveno predstavimo Makedoniju u narednoj fazi. Igrati Svetsko prvenstvo je specijalno iskustvo. Iako nismo došli dovoljno spremni na ovaj turnir, siguran sam da ćemo biti bolji iz meča u meč. Imamo puno debitanata, za njih je ovo posebno iskustvo, a i učešće na Mondijalu je velika stvar za našu državu. Žao mi je što nismo bili u mogućnosti da se bolje pripremimu za ovo takmičenje – rekao je kapiten Vardara i pivotmen makedonske reprezentacije.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball