"Doviđenja Seul, zdravo Kumamoto", Janjušević: Da doguramo što dalje... - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaSP JAPAN 2019 „Doviđenja Seul, zdravo Kumamoto“, Janjušević: Da doguramo što dalje…

„Doviđenja Seul, zdravo Kumamoto“, Janjušević: Da doguramo što dalje…

zika.bogdanovic
0 komentar

Reprezentacija Srbije završila je pripremni deo pred Svetsko prvenstvo, koji je sa turnirom u Seulu i tri dana trenažnom procesa, prema rečima desnog beka Anđele Janjušević, uspešno okončan. Reprezentativke su se posle popodnevnog treninga u olimpijskom kompleksu u Seulu uputile na večeru u obližnji restoran. Nije izostala i još jedna video analiza protivnica koje će se od subote 30. novembra u japanskom gradu Kumamoto nadmetati za titulu šampiona planete.

  • Iskoristili smo ovaj turnir da se dobro pripremimo i doteramo neke finese. Lepo smo iskoristili vreme u Koreji. Spremni smo za put u Kumamoto. Spremne smo za prvu utakmicu sa Angolom.

Da li ste se konačno naspavale, s obzirom da je to bio problem u prvih par dana nakon promene vremenske zone?

  • Bilo je jako teško da se naviknemo na promenu vremena. Potrebno nam je bilo par dana, pričale smo sa devojkama iz drugih reprezentacija, svi smo bili u istom problemu. Uspeli smo posle par dana da uđemo u normalno funkcionisanje. Treniralo smo vredno, radile smo i pored ovog dodatnog napora. Spremale smo se za sve rivale. Čeka nas težak turnir, a mi želimo što dalje da doguramo.

Angola?

  • Pogledali smo par nihovih utakmica, spremali smo se. U petak ćemo odraditi još jedan trening čisto da osetimo halu u kojoj ćemo igrati. Onda će sve biti spremno za utakmicu. Angola je dobra ekipa, ali spremne smo za njih. Biće zahtevno čuvati pivotmena, i golman je veliki, ali ako budemo fokusirane maksimalno, neće biti problema. Želimo da prođemo grupu, ali i što dalje da idemo.

Posle serije malera i pehova, ponovo u dresu Srbije na velikom takmičenju.

  • Hvala Bogu, zdrava sam, nije blo sreće na prethodna dva prvenstva, ali sada je sve OK. Spremna sam u potpunosti.

Reprezentacija će letom do Fukuoke, a zatim autobusom stići do kranjeg odredišta – grada domaćina SP 2019 – Kumamotoa. Prva utakmica je na programu u subotu u 7 ujutru po našem (15 po lokalnom vremenu).

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball